dinsdag 25 november 2014

Gastblog OOTD Antonia Isabella

Via mijn website Mooie Grote Vrouwen , pontmoet ik veel mooie dames die niet het zogenoemde ideale fiiguur hebben.
De Outfit Of The Day, is een ideale manier om te zien hoe andere dames , omgaan met hen plussen en minnen...
Vandaar dat ik nu de mogelijkheid creeer om ook jouw OOTD op mijn blog te delen, en daarmee natuurlijk ook op mijn facebook pagina ,Mooie Grote Vrouwen

Antonia Isabella is de eerste die deze mogelijkheid aangreep, zij lijkt een slank figuur te hebben, maar ze kan dit gewoon goed verbloemen...
lees hier hoe...


Ik ben een echte 40's, 50's liefhebber en probeer dit ook in mijn kleding te tonen. Op werkdagen zorg ik ervoor dat het "kantoor proof " is, maar nog steeds helemaal Me.
Outfit van vandaag is :
Zwarte rok Pinup Couture
Vest Collectif
Shirt H&M


Omdat ik van boven smal ben, een echt peertje, en van onderen breed, probeer ik het daar met kleuren en prints rustig te houden. Boven kleding mag dan wat drukker ... Meestal tenminste. Als ik zin heb in een rok met luipaard print trek ik hem gewoon aan ;-)
Dit is de basis kokerrok van Pinup. Verkrijgbaar in heel veel prints en kleuren. Ik vind hem helemaal geweldig. Het is een model waarvan ik denk dat iedereen hem kan dragen. Hij is gewoon recht toe recht aan, en eenvoudig in te korten, in te nemen. Voor mezelf moest ik hem laten innemen bij de taille, heb je een wat rechter figuur met buikje trek je hem waarschijnlijk zo aan. Er zit ook zo'n brede band bij de buik, wat mooi afkleed.Lengte is ruim over de knie, dat vind ik wel belangrijk.
Ik draag zelf in dit model een Xl, vanwege de heupen (108 cm).
Mooie panty, schoenen (of laarzen) en klaar is kees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten